Gastenboek

Bedankt voor de interesse. Door op de blauwe knop te drukken kunt u hier uw commentaar, berichtje of krabbel kwijt. Ook is er de mogelijkheid om een foto bij uw berichtje te zetten. Het invullen van uw email adres is optioneel.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Fam. Van den Neste, 23. sep, 2018
Hoe goed kun je het treffen met een uitlaatservice? HUS Roedelgenoten, met name Jeroen, neemt al een aantal jaren onze hond Lola mee uit. En sinds januari van dit jaar ook onze herplaatser Guusje erbij. Een goed adres, met volle aandacht voor de honden, ook als er iets aan de hand is. Absoluut een top service.
E-mail:
Website:
Geschreven door Jessica , 16. aug, 2015
Super service gericht...een uitlaatservice, die vooraf (zonder enige kennismaking) al enige rassen weigert!
Geschreven door Sabine Boks , 23. jul, 2015
Mijn hond Rosco heeft een hele tijd fijn meegelopen met Jeroen. Ik vond het in het begin een lastig idee min jonge hond aan een service mee te geven. Na het eerste gesprek was het al duidelijk hoe goed Jeroen is met honden. Rosco is over het algemeen heel gereserveerd maar heeft binnen no-time een geweldige band opgebouwd met Jeroen. Zijn zeer vaardige en rustige werkwijze is onmisbaar geweest voor mijn hond. Het is dat wij gaan verhuizen anders zou ik voor geen goud ooit een andere service willen hebben. Alvast enorm bedankt Jeroen! Rosco zal jou zeker missen!
E-mail:
Geschreven door Karin, 22. apr, 2014
Onze Noortje is voor het eerst bij jullie wezen logeren.Onze 1 jarige lompe reuzin. ze heeft volgens mij prima gehad en zich heerlijk vermaakt met jullie honden. Heel erg fijn opvang binnenshuis.
Dus nogmaals super bedankt, ook namens Noortje!
E-mail:
Geschreven door Fam. Keyner, 13. mei, 2012
Jeroen,
Hartelijk bedankt voor de opvang van onze Lex. We laten Lex niet graag ‘alleen’ maar bij jou voelt het voor hem en voor ons heel vertrouwd. Wij hebben een fijn weekend gehad, maar onze Lex ook. Hij is blij maar wel heel moe terug gekomen. Na een controle rondje door het huis (ja hoor, alles was er nog: mandje, dekentje, bench…) is hij op het kleed tegen de bank aan in slaap gevallen. Normaal mag hij daar niet liggen van ons, maar nu laten we hem maar….

Lex komt graag met Pinksteren weer.
Tot dan.
Website:
Geschreven door Maria-An de Jong, 8. apr, 2012
Hoi Jeroen,

N.a.v. je mail ging ik weer even naar je site. Je maakt zulke leuke mooie dia,s. Heb op mijn gemak zitten kijken. Natuurlijk lettend op waar Jacks, loopt, rent, speelt het genieten straalt er van af... Hij is ook zo voldaan en op de goede manier versleten. Ik vind , dat je het heel goed doet met deskundigheid.
De grote logeerpartij, toen ik in het ziekenhuis lag,is heel goed gegaan. De foto,s stralen dat ook uit. Weer terug bij mij, was hij direct weer thuis. Grappig toch ? Bij jou kan die zo heerlijk eindeloos ravotten. Bij mij heeft die zijn tuin en de lange lijn. Maar hier heeft hij ook een heel groot raam,waar hij vorstelijk in ligt en heel veel ziet. Hij weet precies als er een van de vele meisjes hier komen, om met hem ook een lekkere wandeling te geven. Elke hond is bijzonder, heb veel honden gehad in mijn leven. Nu ik samen met hem ben is hij wel heel erg slim. Ik praat ook met hem, begrijpt het.

Nou ik had nooit eerder een reactie op de site gezet, dus bij deze.
Nou en op 20 april heb ik een weekend uit. Dan komt Jacks weer bij jou logeren,
weet nu al ,dat hij het heel goed krijgt. Weet ook,dat hij goed naar jou zal luisteren, want het is ook een boef hoor !!

Jeroen, nogmaals dank voor je goede zorgen en begeleiding.

Grote groet van Maria-An en Jacks.
E-mail:
Geschreven door Marianne, 21. mrt, 2012
Hoi Jeroen, ik heb net even naar alle foto's en de fimpjes gekeken. Niet te geloven als je weet hoe het nu met ze gaat (Gina en Roma) als je ze zo rond ziet springen op de video's. Echt geweldig !!
Heel veel sterkte morgen, we denken aan jullie xx
E-mail:
Geschreven door Rieke, 13. mrt, 2012
Hi Jeroen,
Ik heb een beoordeling (namens Figa) achtergelaten over je service op www.doggies.nl
Wellicht volgen er meer !!!!!
Groetjes,
E-mail:
Geschreven door Fam. Keyner, 26. feb, 2012
Dag Jeroen,

Bedankt dat ik op zo’n korte termijn bij jullie mocht komen logeren. Ik heb twee fijne dagen gehad en er nieuwe vrienden bij gekregen. Ik vond het geweldig bij jou en de hondjes maar ik vind het fijn om weer thuis te zijn. Julia en haar (sleep-over) vriendinnen hebben me gemist.

Bedankt en ik kijk uit naar het volgende logeer-weekend!
Website:
Geschreven door Fam. Keyner, 29. jan, 2012
Dag Jeroen,

Bedankt voor de opvang van Lex. Hij kwam heel blij thuis, heeft ons alle drie uitvoerig begroet. Na inspectie (ja alles was er nog: zijn bot, zijn flostouw, zijn tennisballen) ging hij meteen in zijn bench liggen. Hij is blij en verdrietig tegelijk. Het was weer heel gezellig voor hem en het is ons nu wel duidelijk: thuis is fijn, maar hij mist Gina!
Lex komt volgende maand graag weer. Tot dan.
Website:
Geschreven door Fam. Keyner, 19. dec, 2011
Dag Jeroen,
Het voelt al heel vertrouwd, zo'n weekendje bij jou! Thuis wilde Lex meteen eten. Nu ligt hij op zijn rug in de bench. Ook hij moet even bijkomen van al het avontuur en Gina....
In Januari komt hij graag weer.

Fijne feestdagen en alle goeds voor 2012.
Website:
Geschreven door Fam. Keyner, 21. nov, 2011
Dag Jeroen,
Lex heeft het naar zijn zin heeft bij jou en vooral met Gina. Na een inspectie van het huis (ja, alles is OK!) ligt hij nu te doezelen in zijn mandje.. Bedankt!
E-mail:
Geschreven door Fam. Keyner, 24. okt, 2011
Dag Jeroen,
hartelijk bedankt voor de goede zorgen voor Lex.
Hij komt altijd zo vrolijk thuis, na een dagje bij jou. En nu waren het er zelfs twee.
Heel graag tot de volgende keer!
Website:
Geschreven door Ella, 24. aug, 2011
hoi jeroen,

We zijn echt super blij met je :D

Balou is na vanmiddag echt helemaal uitgetelt heerlijk zoon goeie uitlaat service.

En echt een super mooie foto heb je van balou gemaakt, toppie

E-mail:
Geschreven door Rieke, 22. jul, 2011
Hele fijne vakantie Jeroen, Figa zal je missen !!! Ga nu 3 weken proberen of ze voor mij ook achter een tak of bal aan wil rennen net als bij jou :-)
E-mail: