referenties

Kyra

Hier even een reactie van ons over het verblijf van Kyra bij jou.

Het is voor ons een heel fijn gevoel dat Kyra goed verzorgt wordt tijdens onze vakanties!

Je weet dat we eigenlijk niet meer aan een hond zouden beginnen…maar door omstandigheden kregen we Kyra..ze kon niet direct bij ons terecht maar gelukkig kon ze bij jou in de opvang.

Na 2 weken kregen we een zeer plezierige hond in huis,je hebt haar heel wat bijgebracht!!

Onze vakantie in januari nam je weer de zorg voor Kyra op je en heeft ze 4 fijne weken bij je doorgebracht,het is heerlijk te weten dat de hond ook vakantie heeft als ze bij jou is(met foto”s bovendien)

Als ik zie hoe gek Kyra op je is en hoe graag ze met je mee gaat gaan wij met een gerust hart op onze volgende vakantie…..juni en januari zijn alweer gereserveerd!!

Nou jeroen,…bedankt van ons en Kyra kijkt alweer uit naar de volgende keer,

(ivm met ziekte van de eigenaar zou Kyra wederom herplaatst moeten worden. Omdat ik dit niet over mijn hart kon verkrijgen heeft Kyra nu haar nieuwe vaste stek bij mij)

Bess

beste Jeroen,

Bess is al eens eerder uit logeren geweest. Maar ik was er niet eerder zo gerust op, dat ze een meer dan prima tijd zou hebben. Je zorgt goed voor haar, je hebt kennis van honden en hun gedrag (ik hoef Bess ook niet meteen weer te heropvoeden als ze bij jou is geweest) en Bess krijgt de beweging die ze nodig heeft.

En last but not least: Bess is altijd blij je te zien, die vindt het zelf kennelijk ook prima!
Ik kan je van harte aanbevelen!
met groet
Henriette

Sasja

Beste Jeroen.
 
De opvang van onze hond bij jou is ons goed bevallen.
 
Onze hond Sasja (een middenslagschnauzer) is na een verblijf in een hondenpension een tijd lang van slag.
 
Haar logeerpartij bij jou is haar veel beter bevallen, we kregen een blije hond terug en niet een hele nerveuze
 
vies ruikende hond.
 
Natuurlijk was ze blij weer thuis te zijn maar ze vertoonde geen gedragswijzigingen.
 
Voor ons gaf het een gerust gevoel ,dat ze in huiselijke kring werd opgevangen en goed werd uitgelaten.
 
Wij hopen in de toekomst ook weer gebruik van de opvang te mogen maken.
 
Hartelijke groeten ,
 
Fam. Kreté

Didi

"Voor een vakantie een adres gezocht voor onze Duitse Dog. We wilden niet dat ze naar een kennel zou gaan, omdat ze dan niet in een huiselijke omgeving zou zijn. Zodoende op internet gezocht en kwamen uit bij Roedelgenoten en via de site contact gezocht. Kregen snel van Jeroen een bericht terug om een afspraak te maken. Hij wil namelijk eerst kennis maken met de hond en hun baasjes. Dit gaf ons een goed gevoel.

Didi is 5 nachten bij Jeroen thuis geweest. Didi opgehaald en zagen dat hij het goed naar zijn zin heeft gehad. Hij mocht daar ook lekker op de bank liggen, met andere honden spelen en werd veel uitgelaten. De volgende keer gaat Didi weer naar Jeroen."

Koos

Ik ben zeer te spreken over jouw manier van omgaan met Koos en alle andere honden die jij onder je hoede hebt.
Met een gerust gevoel breng ik Koos naar je toe en laat ik hem aan jouw zorg over.
 
Met vriendelijke groet,
 
Anne-Mieke

Tessa

Onze hond Tessa is toen zij 10 weken was bij jou in de dagopvang gekomen en wij waren hier zeer tevreden over. Tessa gaat in juni als wij twee weken op vakantie gaan ook weer bij jou logeren omdat Tessa het altijd naar haar zin heeft en blij is als ze je ziet weet ik dat ze het goed heeft tijdens onze vakantie. Heb ook zelf gezien hoe het tijdens de dagopvang ging en dat was goed. De opvang is kleinschalig in huiselijke kring en ik vind dit grote voordelen hebben ten opzichte van een pension. Je hond hoeft niet de hele dag in een hok te zitten.

 

Met vriendelijke groeten,

Ida Ideler-Stigter

Milan

Opvang van Milan gedurende 2 weken in de zomervakantie was zeer goed. Wij zien het als de beste oplossing voor onze hond tijdens de vakantie ook omdat hij altijd mee 'uit' gaat. Dit is voor Milan het 'uitje' waar hij anders een hele week op moet wachten.
 
Met vriendelijke groet,
 
Andre Knipschild  

thijs

Je hebt ons Thijs met een gerust hart 2 weken bij je kunnen achterlaten. Bedankt hiervoor! Ook namens Thijs, want ook al zegt hij het uiteraard niet met woorden aan zijn stralende hoofd was te zien dat hij het erg goed heeft gehad.
En die lieverd van een Kyra, wat een schat. Een hele goede en liefdevolle hond met een mooie energie om haar heen. Thijs heeft geboft de afgelopen 2 weken.
Gelukkig is hij Tess niet vergeten, want in de auto lagen ze gelijk al weer zo te kroelen. Bij thuiskomst is Thijs in zijn mand gaan liggen en heeft tot nu toe alleen maar geslapen, geslapen en geslapen. Tess probeert hem steeds uit zijn mand te trekken, want zij stikt van de energie. Maar Thijs kruipt alweer snel in zijn mand. Hij heeft een hoop te verwerken en zal nog wel een paar dagen zijn ‘roes’ moeten uitslapenn 😉

Jeroen nogmaals bedankt en we hopen weer een keer van je goede zorg gebruik te mogen maken!

Groetjes Lisette, Jan Willem
en een knuffel van Thijs en Tess